Competenties

Kameleon

Ik kan mij uitstekend aanpassen aan mijn omgeving en mijn gedrag aanpassen aan diegene die voor me staat. Dit komt mij goed van pas bij verkoop gesprekken, en zorgt voor vertrouwen bij de klant.

Doelgericht

Ik verlies mijn doelen niet uit het oog. Tijdens de dagelijkse bezigheden weet ik goed mijn doelen vast te houden en constructief daar naar toe te werken.

Teamplayer

Ik werk graag in een team om te kunnen leren van anderen, en samen te groeien. Ik geloof erin dat je als team een sterker resultaat kunt behalen dan alleen.

Analytisch

Ik vind het prettig om situaties te analyseren zodat ik ervan kan leren. Wanneer zich een probleem voordoet vind ik het prettig om daar een oplossing voor te zoeken, door alle gebeurtenissen na te gaan.

Leiding Geven

Ik ben iemand die van nature proactief is en initiatief neemt. Ik geef nu 3 jaar leiding aan een team van 10 mensen. Iets wat me uitdaagt en voldoening geeft.

Gedreven

Ik heb een sterke motivatie en drive om te verkopen. Ik ben van mening dat je voor de dingen in je leven 100% moet gaan om ze de moeite waard te maken.